Tegnap este egy világ omlott össze bennünk.

 

A ValóVilág4 leginkább közszájon forgó idézete az okostojástól származott. Valódi kultusz épült köréje.

„Jerzy, te egy retardált légpisztoly vagy!”

Nálunk is olvasható volt a mondás előzménye, amikor is Béci a párbaj után annyira elszállt magától, hogy a műsor szinte nézhetetlenné vált. Ekkor lépett a színre a hős Alekosz, akinek zseniális fellépése megfékezte az azóta már emlékké olvadt klikk ámokfutását. Ebben a szópárbajban illette Jerzyt a fenti jelzővel. A rajongók hetekig ujjongtak és dicsérték a poénzsonglőr jókor elsütött riposztját. Ez az eset jelentős részben hozzájárult ahhoz, hogy most a döntőben is alkothatja szóvirágait. Videó itt.

Ehhez képest egy feladat keretében a hős bocsánatot kért Jerzytől, mert mint mondta, fogalma sem volt mit is jelent a retardált kifejezés. Ugyanis azt előző napon Évától hallotta és egyúttal be is építette a szókincsébe. Jobb lett volna ezt az információt a párbaj után közölni.

Ma eldől, ki nyeri meg a VV 4 et. Este élőben közvetítjük majd gyakori frissítésekkel, háttér-információkkal.

 

Tegnap történt:

 

A három játékosnak jósolniuk kellett egymásnak, előrevetíteni, vajon hogyan alakul a sorsuk a műsor vége után? Éva Alekosznak jósolt, szerinte az teljesen mással fog foglalkozni, mint ezelőtt, 5-6 év múlva alapít családot, mert előtte még kalandozni fog, hullámvölgyeket él át anyagilag, és 1-2 éven belül megírja első könyvét. Alekosz mindennel egyetértett. Ezután ő Jerzynek jósolt, főzőtudományára építette a jövőt, szerinte a konyhában, vagy a konyha környékén fogja megtalálni élete párját. Mivel leszokott a dohányzásról, ezért egy dohányzásellenes kampány arca lesz. Ráadásul már más szókinccsel is rendelkezik, ezért többé nem a Szépfiú lesz a legfőbb ismérve. Jerzy Éva jövőjét vetítette előre. „Úgy látom, hogy megalapozta a jövőjét. Hírnévvel” – kezdte Jerzy az elemzést. Szerinte hajápolási termékeket fog reklámozni, és el tud majd helyezkedni a médiában. Viszont szerelméről, Ádámról azt jósolta, hogy négy hónapon belül szakít vele, de nem fogja azonnal megtalálni az igaz szerelmet. Jerzy szerint Évának erős férfire van szüksége, erősebbre, mint Ádám.

A nem mindennapi jóslatok videója itt.

Eljött az utolsó bocsánatkérés ideje. A Villalakókat levélben kérték arra, hogy kérjenek egymástól bocsánatot korábban elkövetett „bűneikért”. Éva szerint azonban már éppen elégszer beszélték ki a problémákat és mindenért bocsánatot kért, amiért lehetett. Alekosz és Jerzy nem szimpatizált ezzel a hozzáállással. A fiúk azt mondták, Évának kellene tudnia, mi az, amit helytelenül tett? Alekosz viszont elnézést kért a maga módján azért, mert folyamatosan megjegyzést tett arra, hogy felszedett pár kilót. Végül Jerzytől is elnézést kért, amiért „leretardáltazta”. Ennek hatására Jerzy a stikkes jelzőért kért bocsánatot Alekosztól.

A nagy mea culpázás után következtek az utolsó kívánságok. Alekosz kért egy fényképezőgépet, hogy fotókat készítsen a Villáról a döntős-társai segítségével. Több helyen és pozícióban örökítette meg Évát és Jerzyt, olyan helyzetekben, ami rájuk jellemző volt. Ahogy aludtak, ahogy rendben vagy rendetlenül tartották a környezetüket, a riportszoba előtt, a teraszon, az igazmondó hintában, dohányzás vagy épp hajszárítás közben. Alekosz ötlete Évának és Jerzynek is nagyon tetszett. Ahogy mondta: „ezeknek a képeknek van ereje.”

Alekosz és Éva a vacsoránál veszett össze, miután Jerzy tangában szolgálta ki őket saját kezűleg készített főztjével. Videó itt.

Alekosz megszólta a lányt, amiért késői órán evett kalóriadús ételt és újra lekövérezte. Ekkor megérkezett a levél, hogy öntsék gipszbe egyik testrészüket, mire Alekosz megjegyzést tett a lány fenekére. Éva előbb visszavágott azzal, hogy „ha gondolod, elmegyek hányi!”, majd a hálóban zokogott a sértések miatt. Később visszament a fiúk közé, amíg Jerzy gipszbe öntötte az Alek hasát, addig Éva cukkolni és gúnyolni kezdte válaszképp a durva bántásokra. Hangos szóváltást követően Alekosz visszakozott, azt mondta Évának, hogy azért a fenekét akarta kiönteni, mert tetszik neki.

 

Alekosz hasát gipszbe öntik. Videó.

 

A tegnapi nap további érdekes eseményei a cikk alatt.

 

 

Top videók:

Anikót majdnem megverik a Nekedvalóban

Éva a kurvák és kamionosok partin részegen- videó

Éva megmutatja a BAR 2.0 ban valódi énjét

Évát le akarta fektetni Havas Henrik

Anikó egy ezresből is be tud rúgni

Anikó és Szandika a paplan alatt

Éva ledobta a melltartóját

Gombi pelenkában táncol (óriási)

Béci és Laci erotikus tánca Anikónak

Szandika meztelen tánca Alekosznak

Kubai est a villában(Alekosz ahogy kinéz...)