Alekosz: „Nem is tudtam, mit jelent az, hogy retardált.”

Címkék: Nem tartozik hozzá címke

 

Tegnap este egy világ omlott össze bennünk.

 

A ValóVilág4 leginkább közszájon forgó idézete az okostojástól származott. Valódi kultusz épült köréje.

„Jerzy, te egy retardált légpisztoly vagy!”

Nálunk is olvasható volt a mondás előzménye, amikor is Béci a párbaj után annyira elszállt magától, hogy a műsor szinte nézhetetlenné vált. Ekkor lépett a színre a hős Alekosz, akinek zseniális fellépése megfékezte az azóta már emlékké olvadt klikk ámokfutását. Ebben a szópárbajban illette Jerzyt a fenti jelzővel. A rajongók hetekig ujjongtak és dicsérték a poénzsonglőr jókor elsütött riposztját. Ez az eset jelentős részben hozzájárult ahhoz, hogy most a döntőben is alkothatja szóvirágait. Videó itt.

Ehhez képest egy feladat keretében a hős bocsánatot kért Jerzytől, mert mint mondta, fogalma sem volt mit is jelent a retardált kifejezés. Ugyanis azt előző napon Évától hallotta és egyúttal be is építette a szókincsébe. Jobb lett volna ezt az információt a párbaj után közölni.

Ma eldől, ki nyeri meg a VV 4 et. Este élőben közvetítjük majd gyakori frissítésekkel, háttér-információkkal.

 

Tegnap történt:

 

A három játékosnak jósolniuk kellett egymásnak, előrevetíteni, vajon hogyan alakul a sorsuk a műsor vége után? Éva Alekosznak jósolt, szerinte az teljesen mással fog foglalkozni, mint ezelőtt, 5-6 év múlva alapít családot, mert előtte még kalandozni fog, hullámvölgyeket él át anyagilag, és 1-2 éven belül megírja első könyvét. Alekosz mindennel egyetértett. Ezután ő Jerzynek jósolt, főzőtudományára építette a jövőt, szerinte a konyhában, vagy a konyha környékén fogja megtalálni élete párját. Mivel leszokott a dohányzásról, ezért egy dohányzásellenes kampány arca lesz. Ráadásul már más szókinccsel is rendelkezik, ezért többé nem a Szépfiú lesz a legfőbb ismérve. Jerzy Éva jövőjét vetítette előre. „Úgy látom, hogy megalapozta a jövőjét. Hírnévvel” – kezdte Jerzy az elemzést. Szerinte hajápolási termékeket fog reklámozni, és el tud majd helyezkedni a médiában. Viszont szerelméről, Ádámról azt jósolta, hogy négy hónapon belül szakít vele, de nem fogja azonnal megtalálni az igaz szerelmet. Jerzy szerint Évának erős férfire van szüksége, erősebbre, mint Ádám.

A nem mindennapi jóslatok videója itt.

Eljött az utolsó bocsánatkérés ideje. A Villalakókat levélben kérték arra, hogy kérjenek egymástól bocsánatot korábban elkövetett „bűneikért”. Éva szerint azonban már éppen elégszer beszélték ki a problémákat és mindenért bocsánatot kért, amiért lehetett. Alekosz és Jerzy nem szimpatizált ezzel a hozzáállással. A fiúk azt mondták, Évának kellene tudnia, mi az, amit helytelenül tett? Alekosz viszont elnézést kért a maga módján azért, mert folyamatosan megjegyzést tett arra, hogy felszedett pár kilót. Végül Jerzytől is elnézést kért, amiért „leretardáltazta”. Ennek hatására Jerzy a stikkes jelzőért kért bocsánatot Alekosztól.

A nagy mea culpázás után következtek az utolsó kívánságok. Alekosz kért egy fényképezőgépet, hogy fotókat készítsen a Villáról a döntős-társai segítségével. Több helyen és pozícióban örökítette meg Évát és Jerzyt, olyan helyzetekben, ami rájuk jellemző volt. Ahogy aludtak, ahogy rendben vagy rendetlenül tartották a környezetüket, a riportszoba előtt, a teraszon, az igazmondó hintában, dohányzás vagy épp hajszárítás közben. Alekosz ötlete Évának és Jerzynek is nagyon tetszett. Ahogy mondta: „ezeknek a képeknek van ereje.”

Alekosz és Éva a vacsoránál veszett össze, miután Jerzy tangában szolgálta ki őket saját kezűleg készített főztjével. Videó itt.

Alekosz megszólta a lányt, amiért késői órán evett kalóriadús ételt és újra lekövérezte. Ekkor megérkezett a levél, hogy öntsék gipszbe egyik testrészüket, mire Alekosz megjegyzést tett a lány fenekére. Éva előbb visszavágott azzal, hogy „ha gondolod, elmegyek hányi!”, majd a hálóban zokogott a sértések miatt. Később visszament a fiúk közé, amíg Jerzy gipszbe öntötte az Alek hasát, addig Éva cukkolni és gúnyolni kezdte válaszképp a durva bántásokra. Hangos szóváltást követően Alekosz visszakozott, azt mondta Évának, hogy azért a fenekét akarta kiönteni, mert tetszik neki.

 

Alekosz hasát gipszbe öntik. Videó.

 

A tegnapi nap további érdekes eseményei a cikk alatt.

 

 

Top videók:

Anikót majdnem megverik a Nekedvalóban

Éva a kurvák és kamionosok partin részegen- videó

Éva megmutatja a BAR 2.0 ban valódi énjét

Évát le akarta fektetni Havas Henrik

Anikó egy ezresből is be tud rúgni

Anikó és Szandika a paplan alatt

Éva ledobta a melltartóját

Gombi pelenkában táncol (óriási)

Béci és Laci erotikus tánca Anikónak

Szandika meztelen tánca Alekosznak

Kubai est a villában(Alekosz ahogy kinéz...)

| Reblog! 0 |
Reblog hírfolyam | Like hírfolyam

Cikket, véleményt, hirdetési megkeresést ide küldhetsz:

Felelős szerkesztő: valowriter@gmail.com

Látogatottság január óta:

Magyar Mocsár / Bulvár

A párkereső show lányai

Utoljára kommentelt bejegyzések

Utolsó kommentek

látogató számláló

Kedvencek

Farm a valóságshow Farm a valóságshow
Farm, a valóságshow. Napi beszámoló a történésekről

edesazelet edesazelet
Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Édes Élet Édes Élet
Édes Élet

Éden Hotel 3 Éden Hotel 3
Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

. .

.. ..

ValóVilág8 ValóVilág8
Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Vipzone Vipzone
Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Szépségkirálynő Szépségkirálynő
A SZÉPSÉGKIRÁLYNŐ - Miss World és Miss Universe Hungary 2013. Fotók: TV2, vagy külön jelezzük.

Barátok közt Barátok közt
Az RTL Klub zászlóshajója. Szappanoperák között is az első.

Az ének iskolája Az ének iskolája
Az ének iskolája A műsorban olyan sztárok segítik az énekes palánták zenei fejlődését, mint az osztályfőnök Friderikusz Sándor, és a tanári kar: Szandi, Szulák Andrea, Hajós András és Király Viktor.

Észbontók Észbontók
A Viasat3 legújabb vetélkedője. Avagy mennyire lehet sötét egy ember?

Címlaplány Címlaplány
A Viasat3 Topmodell utánérzése A végső győztes az lesz, aki a zsűri előtt leginkább bebizonyítja, készen áll arra, hogy a játék után is boldoguljon a celebvilágban, hitelesen és megbízhatóan képviselje mindazt, ami a címlaplány léttel jár, tehát továbbra is maradjon szexi, merész, elszánt és érdekes.

Éjjel-nappal Budapest Éjjel-nappal Budapest
Éjjel-nappal Budapest. Az RTL legújabb kvázireality-je.

M.M. M.M.
Hallottál valamit? Cikk ötleted van? valowriter@gmail.com

The Voice The Voice
Zene, zene, zene. The Voice a TV2 tehetségkutatója.

Házasodna a gazda Házasodna a gazda
Házasodna a gazda, nő meg van bőven. Lesz olyan cicababa, aki a szemöldök ceruzát félredobva trágyahordó talicskát kap a kezébe?

Videó melléklet Videó melléklet
Különleges videók, riportok a világ minden tájáról. Naponta folyamatosan frissülő tartalom.

Erotománia Erotománia
Az erotikának is van vicces, rémisztő és szenvedélyes oldala. Igyekszünk naponta megfordítani az éleket. Fotók, videók sztorik a világ minden tájáról.