Szandika feljelentette zaklatóját

Címkék: Szandika feljelenti zaklatóját, vv4

 

A hobbiszerűen önmagát szétszabató hölgynél végleg betelt a pohár. Volt óriási szerelme mostanra finoman szólva nem kívánatos lett a szemében.

"Fel akar kapaszkodni a hátamon! A múltkor hívatlanul jelent meg Zsófi szülinapi buliján, és erőszakoskodott a Fókusz riporterével, hogy bemutathassa az új barátnőjét"

Amikor megismerkedtek az első beszélgetésből levont tanulságok alapján a hölgy inkább azt várta, hogy udvarlója Ady idézetekkel bombázza majd. Talán az volt az oka a viharos összeborulásnak. Most meg hova jutottunk:

"Beleavatkozik a dolgaimba, hívogatja az ismerőseimet, és rólam érdeklődik mindenkitől. Rendszeresen megjelenik ott, ahol én is, és folyamatosan zaklat"

De ez mintha nem lenne elegendő még mást is tett:

"A K1 gálán én a VIP-páholyban ültem, ő meg portázott. Végre van valami munkája, mert sosincs, de szerintem oda is villamossal érkezett, annyira ruppótlan. Én már nem akarok tőle semmit, csak azt, hogy hagyjon végre békén, és ne éljen vissza a nevemmel"

A szerencsétlen fickó aki mostanában eszmélhetett rá, hogy anno milyen virágot szakított csak ennyit tudott mondani:

"Nem portáztam, hanem egy internetes tévével forgattam a gáláról, ahol már két éve dolgozom. Nem zaklatom Szandit, nem is érdekel, hiszen van egy másik kapcsolatom. Ez a nő már mindenkit fel akar jelenteni, mert nem tud mit kezdeni magával. Lehet, hogy még mindig szerelmes belém, és ezért csinál ilyeneket"

Itt egy videó amikor még dúlt a szerelem

 

És végül egy valódi borzalom!

 

Önmagukat talentumnak tartó emberek mire nem képesek?

A Valovi című szerzemény ötletgazdája Marjai Judit fotóművész, aki Szabó Stein Imre íróval, televízióssal, és Bódis Kriszta író-rendezővel karöltve eleveníti meg a dal klipjében, hogy mi az ő véleményük a Valóvilágról.

Sajnos ezt nem a saját arcukkal tették meg, hanem olyanok segítségével, aki nagy valószínűséggel még csak megközelítőleg sem voltak tisztában azzal, mit is vált majd ki produkciójuk egyesekben.

 

"Én is nézem a ValóVilágot, amikor csak tehetem, viszont szomorúan vettem észre, hogy nincs róla se egy igazi kritika, se egy átfogó társadalmi beszélgetés. Ezért találtam ki, hogy mi lenne, ha írnánk egy rapet arról, hogy milyen is az igazi való világ, ezért megkértem Imrét, hogy ragadjon tollat, Bódis Krisztát pedig arra, hogy az egyik Borsod megyei város alkotásközpontú program vezetőjeként rendezze meg a videoklipet roma fiatalok segítségével"

A „nagy formátumú művészek” végre is hajtották ami a fejükben megszületett. A végeredmény tipikus példája annak, hogyan ne verjük más faszával a csalánt. Főként a mostani napi események tükrében szinte hihetetlen, hogy magukat értelmiséginek valló emberek ennyire  nincsenek tisztában tetteik súlyával. Az erősen vitatható videóklip itt megtekinthető. Kérünk mindenkit ne az előadókat kárhoztassák az érzésért amit a nézőben kelt.

Anikót beválasztoták a top 10 legjobb nő közé. Ez alkalomból egy falatnyi bikiniben ad interjút. Szép látvány. Videó itt.

Események a falakon belül:

Ki más lenne ha nem Éva, aki monológjában kifejtette, hogy a főnyereményt természetesen ő érdemelné meg legjobban. Ebbe még az is belefér ha a döntőn kicsit Alekosz alá tesz a jobb eredmény érdekében.

Az előző napi csapatjátékot a lányok nyerték, így a fiúk ágyba vitték nekik a reggelit, amely a vártnál kicsit erotikusabbra sikerült. Jerzy hamar leszögezte, hogy valamit feltétlenül Ágica szájába akar adni, ez sajnos végül csak egy szőlőszem lett. A lány olyan zavarba jött mint egy tizenéves szűzlány. Videó itt.

Az Ágica Jerzy pároson kívül Anett és Alekosz is elég közvetlen viszonyba kerültek az elmúlt pár napban. Talán épp ezért volt bántó Alekosz számára, amikor a harmadik széria szőkesége bevallotta neki, hogy a fináléban Évának fog szurkolni, hiszen két kedvence közül sajnos döntenie kell, és a Törtető lányhoz került egy picivel közelebb a vendégeskedés során.

Alekosz egy hatalmas problémával állt szemben, nem tudta eldönteni, hogy vasárnap finálén, párbajon, vagy döntőn vesz részt, ezzel a kérdéssel Anettet hamar kiborította, Milo viszont megválaszolta az Okostojás életbevágó kérdését. A VV3 győztese szerint ezt a három fogalmat egybe kell gyúrni, és mindhárom jellemzőivel számolnia kell Alekosznak vasárnap este.


Egy feladat keretén belül a finalistáknak el kellett játszaniuk a vasárnapi döntőt. A műsorvezetők ezúttal a harmadik széria játékosai voltak, akiknek sikerült kicsit kiugrasztani a nyulat a bokorból. Éva például konkrétan megmondta, hogy miért kell neki nyernie a játékot, és hogy miért nem érdemelné meg a főnyereményt Jerzy, sőt még jó barátja, Alekosz sem.

Ágica és Jerzy elvonultak a nyugiszobába, hogy eltöltsenek kettesben annyi időt, amennyit csak akarnak, ez idő alatt senki sem zavarhatta őket. Mivel baromira nem volt gusztusuk egymáshoz ezért Ági meztelenül, egy szál takaróban bement a Villába, és óvszert koldult Alekosztól. Videó itt.

 

A cikk alatt megtekinthető Éva öntömjénező vallomása és Alekosz különös kérdései.

 

Top videók:

Anikót majdnem megverik a Nekedvalóban

Éva a kurvák és kamionosok partin részegen- videó

Éva megmutatja a BAR 2.0 ban valódi énjét

Évát le akarta fektetni Havas Henrik

Anikó egy ezresből is be tud rúgni

Anikó és Szandika a paplan alatt

 


 

 

 

Első Playboy fotósorozat a lányokról

Második Playboy fotósorozat a lányokról

Éva a kurvák és kamionosok partin részegen- videó

Éva megmutatja a BAR 2.0 ban valódi énjét

Évát le akarta fektetni Havas Henrik

Anikó egy ezresből is be tud rúgni

Anikó és Szandika a paplan alatt

Alekosz elől eltitkolták szerette halálhírét

Béci teljesen kiborult Gigi múltján

Jerzy kirúgta Gigit

Rászakadt a kinti valóság Bécire / Új lakók a villában

Óriási meglepetés, Béci elvesztette a párbajt

| Reblog! 0 |
Reblog hírfolyam | Like hírfolyam

Cikket, véleményt, hirdetési megkeresést ide küldhetsz:

Felelős szerkesztő: valowriter@gmail.com

Látogatottság január óta:

Magyar Mocsár / Bulvár

A párkereső show lányai

Utoljára kommentelt bejegyzések

Utolsó kommentek

látogató számláló

Kedvencek

Farm a valóságshow Farm a valóságshow
Farm, a valóságshow. Napi beszámoló a történésekről

edesazelet edesazelet
Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Édes Élet Édes Élet
Édes Élet

Éden Hotel 3 Éden Hotel 3
Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

. .

.. ..

ValóVilág8 ValóVilág8
Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Vipzone Vipzone
Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Szépségkirálynő Szépségkirálynő
A SZÉPSÉGKIRÁLYNŐ - Miss World és Miss Universe Hungary 2013. Fotók: TV2, vagy külön jelezzük.

Barátok közt Barátok közt
Az RTL Klub zászlóshajója. Szappanoperák között is az első.

Az ének iskolája Az ének iskolája
Az ének iskolája A műsorban olyan sztárok segítik az énekes palánták zenei fejlődését, mint az osztályfőnök Friderikusz Sándor, és a tanári kar: Szandi, Szulák Andrea, Hajós András és Király Viktor.

Észbontók Észbontók
A Viasat3 legújabb vetélkedője. Avagy mennyire lehet sötét egy ember?

Címlaplány Címlaplány
A Viasat3 Topmodell utánérzése A végső győztes az lesz, aki a zsűri előtt leginkább bebizonyítja, készen áll arra, hogy a játék után is boldoguljon a celebvilágban, hitelesen és megbízhatóan képviselje mindazt, ami a címlaplány léttel jár, tehát továbbra is maradjon szexi, merész, elszánt és érdekes.

Éjjel-nappal Budapest Éjjel-nappal Budapest
Éjjel-nappal Budapest. Az RTL legújabb kvázireality-je.

M.M. M.M.
Hallottál valamit? Cikk ötleted van? valowriter@gmail.com

The Voice The Voice
Zene, zene, zene. The Voice a TV2 tehetségkutatója.

Házasodna a gazda Házasodna a gazda
Házasodna a gazda, nő meg van bőven. Lesz olyan cicababa, aki a szemöldök ceruzát félredobva trágyahordó talicskát kap a kezébe?

Videó melléklet Videó melléklet
Különleges videók, riportok a világ minden tájáról. Naponta folyamatosan frissülő tartalom.

Erotománia Erotománia
Az erotikának is van vicces, rémisztő és szenvedélyes oldala. Igyekszünk naponta megfordítani az éleket. Fotók, videók sztorik a világ minden tájáról.