Csak igaza lett Évának.

Lázár László még a kiköltözése után is meglepetést színlelt például Gigi videójával kapcsolatban.

Itt még úgy nyilatkozik mekkora megdöbbenés volt számára amit idekint a lányról megtudott.

Mára csodálatos módon kiderült, hogy az „igazság bajnoka” valóban lenyomoztatott mindenkit, aki előtte már bement a villába. Mint mondta tisztában volt a Rácz testvérek múltjával, Alekosz családi, munkahelyi hátterével, Olivér szakmai előéletével. Elmondása szerint pedig Éváról a pesti éjszakában is gyűjtött információt.

„Arra számítottam, hogy Évával küzdhetek meg, róla is tudtam volna ezt-azt mondani. Maradjunk annyiban, a villában megmutatta, hogyan tud pörögni a rúdon”

Hát ez nem jött össze Laci! Például azért sem, mert szintén rendkívül egyenes módon, betegséget színlelve kiléptél a játékból. Akkor, mint most is nem volt annyi eszed, hogy legalább ideig órái ragaszkodj az eredeti verzióhoz.

Az a meglepő ebben az egészben, hogy adva van valaki, aki a hit és a becsület jegyében próbálta meg hónapokig eladni magát a villában. Most utólag bevallja, hogy ottléte alatt folyamatosan arra készült, hogy hátba szúrja a társait. Ezek után, ahogy kikerül a játékból máris gyűjtésbe kezd egy állítólagos non profit vállalkozáshoz amihez egyelőre a saját terhelt ingatlanát és a becsületét tudja felajánlani. Ehhez képes a tegnapi napon a legkisebb probléma nélkül vallja be, hogy az előző nyilatkozataiban hazudott.

Most komolyan kíváncsiak vagyunk az olvasók véleményére. Miért lehet az, hogy egy ilyen kaliberű fickó, ennyire nem tudja felmérni a saját tetteinek és szavainak a súlyát? Hogyan nem veszi észre, hogy olyan szinten teszi magát hiteltelenné, mint addig egyik elődje sem.

Mi a magunk részéről tőle vártuk volna utoljára, hogy belebonyolódik egy önmaga által összefércelt hazugság hálóba. Laci kár érted, nekünk csalódás vagy.

Laci véleménye a többiekrő itt látható. Itt éppen azt mondja, hogy nem ismerte Gigi múltját. Előbb utóbb eldönti majd, hogy melyik verzió az igaz...

A holnapi párbajról megoszlanak a vélemények.

 

Szandika:

– Nem valami szimpatikus, amit Béci csinált. Úgy látszik, nem volt vér a pucájában, hogy bevállalósan cselekedjen! Neki mindig is Anival volt baja, őt kellett volna kihívnia, nem a harmatgyenge Jerzyt! Persze taktikailag érthető a dolog. A biztos továbbjutásra játszik.

Olivér:

– Bécinek se Istene, se szégyene, hogy Jerzyvel akar megmérkőzni. Szerintem gyávaságra vall, hiszen ő nem igazi ellenfél a számára. Igaz, karnyújtásnyira van a finálétól, így stratégiai szempontból logikus a döntése, ezt meg kell hagyni.

 

Gigi:

– A tesóm számára a lehető legnehezebb dolog volt ez a döntés. Aki ismeri őt, az láthatja is rajta, mennyire megviseli lelkileg, hogy Jerzyt viszi párbajra. Azonban neki most így kellett tennie, ezzel a lépéssel ugyanis Anikót tulajdonképpen bent tartja, aki aztán megvívhat majd Évával, és végre ki is ejtheti!


A life.hu készített egy intejút Gigivel, amit érdemes megnézni. Itt gyakorlatilag kimondja, hogy már korántsem annyira vonzó számára a kapcsolat Jerzyvel. De megpróbálja megmagyarázni azokat a dolgokat is amiket... nos hát tudjuk miket. Videó itt látható.

Éváról is előkerült ma egy videó, ahol kissé iluminált állapotban nyilatkozik egy partin, aminek az elnevezése "Kurvák és kamionosok volt" Laci ha erről akartál beszélni, megelőztünk. :)

 

A tegnapi összefoglalóban Jerzy főzött Éva kuktáskodásával, aki mint tudjuk eléggé nehezen irányítható. Csakhogy a szakács tanári módón rögtön rátapintott a gyengéjére és pontosan a megfelelő motivációt alkalmazta ahhoz, hogy a munka a lehető legolajozottabban haladjon.

„Évám! Igyunk egy kis pálinkát!”- hangzott el a többször is a ravasz felszólítás, aminek hatására a kezelhetetlen lány egyre kezelhetőbb lett. Még a kukta sapkát is hajlandó volt feltenni a hajkoronájára, amit előzetesen radikálisan elutasított.

Egyébként Jerzy sokkal kedvelhetőbb lett mióta Gigi elment mellőle. Teljesen normális a fiú, nem okoskodik és próbálja szajkózni a testvérek által elmondottakat. Önálló szimpatikus karakter lett. Kár, hogy ilyen későn.

No a főzésre visszatérve. Az ételek nevei a biztonság kedvéért teljesen megváltoztak. A taktika itt az volt, hogy ha valami nem úgy alakul, ahogyan az elvárható, akkor sincs gond. Mert ugye ki tudhatná, hogyan készül például a „Bárányfelhő” elnevezésű étel? Maga az ételek elkészítése rendkívüli precizitással és odafigyeléssel történt. Jerzy jó szakácshoz méltóan nem kóstolt bele az ételekbe, hanem az Évával odahozatott kiskanalakkal, vizsgálta meg az ízkombinációkat.

Sajnos Anikónak étkezés előtt eszébe jutott, hogy a báránysült az bizony bárányból készül. Így aztán rögtön maga elé képzelte a játszadozó barikat, amitől rögtön el is ment az étvágya és irtóra elkezdte sajnálni őket.

Ettől függetlenül a döntő pillanatban hősiesen elkezdte fogyasztani az ételt, de mint kiderült az félig nyers és többnyire ehetetlen volt. Egyedül Alekosz volt megelégedve a hússal, akinek az este folyamán be nem áll a szája. Folyamatosan elemezte az ételeket, a terítéket és a szakácsokat. Mindenre volt egy jó és dicsérő szava. A többiek, főleg a két lány láthatólag egyre kevésbé bírták az okostojás elemzéseit. Béci a maga részéről jobban szereti a hagyományosabb kajákat, és ha azok nem félig nyersek.

 

Holnap párbaj, amit élőben közvetítünk.

A cikk alatt látható a precíz főzés közbeni pálinkázás és maga vacsora is.

 

 

 

 

Újabb Csalás! Most aztán tényleg mérgesek vagyunk

Egy újabb titokzatos dolog

Csalások – kívülről, belülről

Kiszivárgott belső információk: Megrendezett volt Olivér kiesése?

Cáfolja a csalás vádját az RTL Klub

Belső információk első kézből

Levél a csalásról

Egy valóságshow belülről nézve

Manipulált a ValóVilág?

Titkok a kulisszák mögül

Bizonyíték a csalásra?

Hogy is működik a szavazatszámlálás, avagy csalhatnak-e a szavazatokkal?

Olvasói beszámoló

VVGigi: Kamu volt a forgatás (letiltott videó)