Évát ma kiválasztották, amiben semmi meglepő nem volt. Annyira magától értetődő fejlemény, mint a márciusi napsütés. A taktika hol ez, hol az, de a végcél mindig egy: Évát eltávolítani a villából.

Igen ám, de kit fog vajon párbajra hívni? Két konkrét lehetőség kínálkozik, Jerzy és Gigi.

Alapesetben nagy eséllyel meg is nyerné mindkettőt. Igen ám de a villa szerelmespárja kidolgozott egy módszert, ami nagy valószínűséggel megtöbbszörözi az esélyüket.

 

- Te Jerzy tudod, hogy ez az Éva rád pályázik, és ha téged kivisz én sem húzom tovább!

- Igazad van életem értelme de hát mit tehetnénk, ez van megírva a sors könyvében.

- Te tényleg ennyire retardált vagy?!

- De hát mit kellene csinálnom?

- Ne beszélj, csak csináld!

 

 

Éva szegény nem tudja micsoda helyzetbe került. Abban a hitben ringatja magát, hogy egyénisége elegendő lehet egy párbajon a boldoguláshoz.

De ez a galád gerlepár képes volt olyan szexjelenetet produkálni, hogy az operatőrök irultak-pirultak az ablak mögött.

Hol van már a szégyenlős Gigi? Ha ezt a mama meglátja két napig nem mer majd lemenni a közértbe. Szó se róla Jerzy tényleg bebizonyította, hogy férfi a talpán. Igazi macho módjára állva és hátulról. Mindeközben még arra is volt lélekjelenléte, hogy a karjaival tartott lepedővel takarja amit lehet a kíváncsi szemek elől.

 

Jerzy és Gigi igazi stratéga módjára bebiztosította magát a kiesés ellen. Ember nem lesz, aki ezek után kiszavazza őket. Gratulálunk az időzítés és az előadás is profi volt.

Annak ellenére, hogy egy fél ország várt efféle fejleményre mégis azt kell mondanunk, hogy a kivitelezés ennél visszataszítóbbra nem sikerülhetett volna. Nem a történtek okán, hanem annak megtervezettsége miatt. Van is az effajta érdekből végzett önmutogatásra néhány találó kifejezés. Nem idézzük most őket, ki-ki válasszon vérmérséklete szerint.

Hacsak Éva a hatodik érzékével rá nem érez a dologra nagy bajba kerülhet. Ha viszont valamiért Lacit választaná ki akkor van még esélye a játékban maradásra.

Előre borítékolható ugyanis, hogy ha a lepedő akrobatákból pécéz ki valakit, akkor azok a párbajig hátralévő időben mint a nyulak… teszik a dolgukat.

Mindenki azzal harcol amilye van neki. Évát sok mindenért lehet utálni, de az legalább elmondható, hogy inkább az eszét és nem mását használja a bent maradáshoz. Pedig Alekoszunk ismételten felkínálta neki a lehetőséget. Szinte kár, hogy nem fogadta el. Mekkora szám lett volna, ha a két pár párhuzamosan „dolgozik” a népszerűség érdekében.

A jövő hét sok érdekes dolgot tartogathat még.  Feltehetően kárpótolva leszünk az elmúlt hét unalmáért.

A kis videókban megnézhető a kiválasztás, ami persze nem múlt el vita nélkül. Éva azt is kifejtette, hogy annyira idegesíti Jerzy ostobasága, legszívesebben megütné néha.

Gigi és Jerzy a kiesést elkerülendő nem mindennapi „szerelmes” jelenete itt tekinthető meg.

 

Tegnapi témánk Szandika szakítása volt. Találtunk még egy videót, ahol a kegyetlen hölgy egy nappal az elbocsátó szép üzenet előtt még nagyban csókolózik a belevalóban. Tényleg rapszodikus csöppet ez a lány.